Tietoja webistä

Kyuun webbisivusto koostuu mielipiteistä – ei totuuksista.

Tämän sivuston sekä linkattujen blogieni tekstisisältö on allekirjoittaneen, Kyuu Eturautin käsialaa alusta loppuun. Puheiden kirjoittajia ei ole käytetty, joskin mielipiteitä sisällöstä on luonnollisesti kuunneltu jonka pohjalta olen koittanut kehittyä paremmaksi kirjoittajaksi. Valokuvamateriaalista kiitokset saavat Santtu Pajukanta, Miika Ojamo ja Helene Lindfors.

Sivuston graafinen ulkoasu pohjautuu Web Hosting Refer:n tekemään WordPress-ohjelmiston teemaan nimeltä Green Light. Joo, se on ikäloppu mutten jaksa vaihtaa. Muokkauksia siihen on tehnyt Jussi Sorjonen. Seassa on monenmoista kuvaa, sientä ja visuaalista elementtiä, jotka on toteuttanut Mitol. Osoitettakoon kiitos myös Tero Nybackalle, jonka väsymätön säädön himo on pitänyt tätäkin tietokanta-alustaa ehjänä vuodesta toiseen.

Sivusto pyörii WordPress-ohjelmistolla. WordPress on vapaa ohjelmisto. WordPressin alla on myös useita muita vapaita ohjelmistoja rullaamassa, kuten Apache web-palvelin, MySQL-tietokantajärjestelmä, Debian GNU/Linux -käyttöjärjestelmä ja paljon pieniä kivoja työkaluja. Vapaat ohjelmistot ovat tehneet tämän sivun tekemisestä ja ylläpidosta varsin mukavaa ja joustavaa, joten hatunnosto osoitettakoon näidenkin ohjelmistojen tekijöille.

Kotisivut pyörivät henkilökohtaisesti omistamallani palvelimella, joka on yhteiskäytössä Säätöyhteisö B2 ry:n kanssa. Heidän toimintaansa puolestaan tukee Tietovelhot Oy yritysperheineen.

Sivujen sisältö on suojattu Creative Commons CC BY 4.0 -lisenssillä. Lisätietoja tarjoaa Creative Commons -sivusto.